Gratis brochures en stickers

Bestel gratis brochure en stickers

Brochure 

Voorplat brochure NL bis 2015

 

Vindt u het ook moeilijk om uw buren, collega's, vrienden en familie op een overtuigende en beknopte manier te informeren over de gevaren van draadloze technologie?

 

Om u daarbij te helpen stelde de vereniging Teslabel asbl in samenwerking met Beperk de Straling een mooie brochure op die op een heldere manier uitlegt wat de risico's van draadloze technologieën juist zijn, welke waarschuwingen er reeds kwamen uit de wetenschappelijke wereld en hoe u uw blootstelling kunt beperken aan de hand van praktische tips.

Bekijk de brochure hier (PDF).

 

 

 

 

 

 
Sticker

Cant call it a smartphone if it kills brain cells

 

Daarnaast bieden wij ook gratis stickers aan van de afbeelding hierboven, die bedoeld is om mensen te doen stilstaan bij de schadelijke effecten van smartphones (afmeting sticker 10x10cm). 

Bestellen

Om exemplaren van de brochure en/of sticker bestellen hoeft u ons enkel een mailtje te sturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met vermelding van uw adres en het aantal exemplaren dat u wenst (max. 40 brochures en/of 15 stickers per persoon, grotere aantallen zijn te bespreken. Achteraf bijbestellen is ook steeds mogelijk).

 

De brochure en sticker zijn GRATIS, maar een vrije bijdrage op ons rekeningnummer IBAN BE83 5230 8031 9715 wordt geapprecieerd, dit om de print- en verzendkosten te dekken en een herduk mogelijk te maken. Wij ontvangen immers geen subsidies. Dankzij uw steun kunnen wij ons werk verder zetten.

Ook mensen uit Nederland kunnen exemplaren bestellen.

 

Help ons deze brochure zo wijd mogelijk te verspreiden en plak de sticker waar het maar kan!