Recente nieuwsberichten

Peace of Mind : beperk drastisch de straling van je smartphone

Heb je toch een smartphone nodig voor diverse applicaties en kan je die niet altijd afsluiten, maar wil je jezelf en anderen beschermen tegen de straling ervan?

Het PoM (Peace-of-Mind) schild biedt een wetenschappelijke oplossing voor de algemene zorg om blootstelling aan gsm-straling in ons dagelijks leven te vermijden. Het is een realisatie van de kooi van Faraday, bestaande uit hoogwaardig zilverweefsel en het is stijlvol afgewerkt met elegante materialen. Het is gebaseerd op duidelijke wetenschappelijke principes van elektromagnetische afscherming en sinds de eerste prototypes zijn de PoM schilden gemeten in geaccrediteerde laboratoria, zowel in het PoM lab als in het Radio Communicatie en Hoogspanning Laboratorium van de Nationale Technische Universiteit van Athene, Griekenland.

Binnen het PoM schild kan je telefoon nog steeds naast je blijven, normaal werkend, maar afgeschermd en met vrijwel geen EMV die om hem heen wordt uitgezonden. Je kan oproepen binnenkrijgen en plaatsen, berichten ontvangen via mobiele netwerken of Wi-Fi, naar muziek luisteren online, en dat alles terwijl je uit de buurt bent van belastende elektromagnetische velden. Met het PoM schild kan je ook je telefoon opladen terwijl hij er in rust. Het is een product ontwikkeld met positiviteit, eenvoud en bruikbaarheid in het achterhoofd. Het is moderne apparatuur, gemaakt om te worden gebruikt in het dagelijks leven van mensen die geven om hun gezondheid en de gezondheid van hun dierbaren.

https://pomshield.com/