Recente nieuwsberichten

Help ons ACTIEF om van het ECI tegen 5G een succes te maken!

25 You Can Do It Memes That Are 100% Encouraging - SayingImages.com

Beste lezer,

Geregeld hebben we jou geholpen met stralingsgerelateerde vragen en problemen. Nu vragen wij hulp van jou, die geen geld kost en die voor het algemeen belang is. We willen dat je verschillende organisaties aanschrijft en hun vraagt om het ECI in hun nieuwsbrief, website, sociale media etc. op te nemen. Enkel zo kunnen de handtekeningen drastisch stijgen. Het moment is NU, in het begin van het schooljaar. Elke organisatie apart aanschrijven zou het ideale zijn, maar als dit te veel is, kan je er verschillende tegelijk aanschrijven, door hun mailadressen in BCC te zetten. Elke bijdrage van jou is waardevol!

Welke organisaties schrijf je best aan?

- Gezondheidsorganisaties
- Diverse milieuorganisaties
- Levensbeschouwelijke organisaties
- Politieke partijen en/of organisaties
- Burgerbewegingen
- Alternatieve media
- ....

Hieronder een modelbrief die je kan gebruiken, na aanpassing (noodzakelijk!):

Geachte (naam van organisatie),

Ik ben een bewuste en bezorgde burger die zich ergert over de alsmaar toenemende elektromagnetische straling van onder andere gsm-masten, WiFi, slimme meters etc. in onze samenleving. Ik heb het Europees Burgerinitiatief tegen 5G getekend en zou willen dat jullie ervoor zorgen dat dit een breed publiek bereikt, want er zijn minstens 1.000.000 handtekeningen nodig om er een succes van te maken. https://signstop5g.eu/nl 

Het aantal handtekeningen stijgt veel te traag momenteel, daarom vraag ik jullie hulp. Gelieve deze petitie op te nemen in jullie nieuwsbrief, website, sociale media en andere kanalen van communicatie. Ik vertrouw erop dat jullie ook bewust zijn van de gevaren van 5G voor onze gezondheid, onze privacy, het milieu en het klimaat. Kan ik erop rekenen dat jullie het nodige doen, zodat de teller voor ons land drastisch stijgt de komende periode? Dan volgen de andere landen ook, met gelijkaardige werkwijze.

Alle info vinden jullie op de website https://signstop5g.eu/nl.

Alvast bedankt voor de samenwerking!

Vriendelijke groeten,

(naam, eventueel contactgegevens