Nieuwsflits

Nieuwsflits 5

Joomla! 1.5 - 'Ervaar de vrijheid'!. Het is nooit eenvoudiger geweest om u eigen dynamische website te creëren. Beheer al uw inhoud vanuit de beste CMS admin interface en in vrijwel elke taal die u spreekt.

Nieuwsflits 4

Gisteren zijn alle servers in de V.S. in staking gegaan in een poging meer RAM en betere CPU's te krijgen. Een woordvoerder vertelde dat de noodzaak voor meer RAM werd veroorzaakt door een dwaas die de front-side bus snelheid verhoogde. In de toekomst zullen de bussen gedwongen worden te vertragen in bestaande moederborden.

Nieuwsflits 3

Met een bibliotheek van duizenden gratis extensies, kunt u toevoegen wat u nodig heeft terwijl uw site groeit. Wacht niet, en blader vandaag nog door de Joomla! extensies bibliotheek. Op de DutchJoomla! download site vindt u tevens een paar honderd in het Nederlands vertaalde extensies.

Nieuwsflits 1

Joomla! maakt het eenvoudig elk soort website te lancheren. Of u nu een brochuresite wilt bouwen of een grote online comunity, Joomla! stelt u in staat om een nieuwe site in weinig tijd werkend te krijgen en extra functionaliteit toe te voegen wanneer u dit nodig heeft. De honderden beschikbare extensies zullen u helpen uw site uit te breiden en staan u toe nieuwe services te leveren welke uw bereik op het internet zullen vergroten.

Nieuwsflits 2

Er is één ding met een website, het is altijd aan verandering onderhevig! Joomla! maakt het eenvoudig artikelen, inhoud, afbeeldingen, video's en meer toe te voegen. Website beheerders kunnen de inhoud rechtstreeks bewerken en beheren door op de 'bewerken' link te klikken. Webmasters kunnen ook de inhoud bewerken via een grafisch controlepaneel welke u volledige controle geeft over uw website.